psykologin vastaanotto

Psykologin vastaanotolla autan mielelläni yksilöitä itsensä ja itsetuntemuksensa kehittämisessä, hyvinvoinnin lisäämisessä ja hyvän elämän etsimisessä. Pystyn tukemaan myös työn ja yksityiselämän haasteissa, joita voivat olla esimerkiksi stressi, uupumus, ajanhallinnan ongelmat, ahdistus ja erilaiset kriisit.

Tapaamisten sisällöissä olen joustava; tärkeintä on, että löydämme ne tavat, jotka toimivat juuri käsillä olevassa tilanteessa ja auttavat eteenpäin.

Tapaamisissa pidän tärkeänä turvallista ja luotettavaa ilmapiiriä, jossa asiakkaalla on tilaa tuoda esiin toiveita ja ajatuksia. 

Hyödynnän työssäni tutkittua tietoa, jonka pyrin sovittamaan yhteen luovasti kunkin asiakkaan ainutkertaisen lähtökohdan kanssa.

ajanvaraus

tietoa

Etävastaanotto toteutetaan videovastaanottona doxy.me -palvelussa, johon asiakas saa linkin varauksen yhteydessä.

Linkin kautta asiakas pääsee vastaanotolle sovittuna aikana, eikä palvelun käyttäminen vaadi erillistä kirjautumista tai minkään ohjelman lataamista.

Asiakkaan halutessa tapaaminen voidaan toteuttaa myös puhelimitse. Maksutapoina toimivat pankkisiirto ja Mobilepay. Laskutusohjeet tulevat sähköpostiin varausvahvistuksen yhteydessä.

TIETOSUOJASELOSTE